ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κρούση στην Μάντσεστερ Σίτι για Έρικ Γκαρσία

Manchester City's Eric Garcia runs with the ball during the Champions League quarterfinal soccer match between Lyon and Manchester City at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Saturday, Aug. 15, 2020. (Miguel A. Lopes/Pool via AP)
Manchester City's Eric Garcia runs with the ball during the Champions League quarterfinal soccer match between Lyon and Manchester City at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Saturday, Aug. 15, 2020. (Miguel A. Lopes/Pool via AP) AP

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Σίτι για τον 19χρονο Ισπανό στόπερ, Έρικ Γκαρσία, καθώς οι Μπλαουγκράνα θέλουν να τον κάνουν δικό τους αυτό το καλοκαίρι, και όχι το επόμενο όπου θα είναι ελεύθερος.

Ο Έρικ Γκαρσία θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα, καθώς δεν έκανε δεκτή την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021, από την Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με την Καταλανική Sport, η Μπλαουγκράνα κατέθεσαν πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ στους Πολίτες για τον 19χρονο στόπερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήθελε να τον πουλήσει για 40 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η διάρκεια του υπάρχοντος συμβολαίου του δεν τους βοηθά σε καμία περίπτωση. Η πιθανή απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί σε συνδυασμό με την απόκτηση του Νέιθαν Άκε, ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την αποχώρηση του Ισπανού διεθνή.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί τον Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς και δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για το πρόσωπό του.

Ο Έρικ Γκαρσία την περσινή σεζόν έπαιξε 20 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι. Έγινε διεθνής πρόσφατα (06/09) στην νίκη της εθνικής Ισπανίας κόντρα στην Ουκρανία με 4-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για Σουάρες
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ