ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ξέσπασμα Μέσι για το σκληρό παιχνίδι αντιπάλου του

Barcelona's Lionel Messi, right, kicks the ball during the pre-season friendly soccer match between Barcelona and Gimnastic at the Johan Cruyff Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sept.12, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi, right, kicks the ball during the pre-season friendly soccer match between Barcelona and Gimnastic at the Johan Cruyff Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sept.12, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Λιονέλ Μέσι τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο για την εμφάνισή του στη φιλική επικράτηση της Μπαρτσελόνα με 3-1 επί της Ταραγόνα αλλά και για την κοκκορομαχία που είχε με παίκτη της αντίπαλης ομάδας και που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει (VIDEOS).

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 της Ταραγόνα στην ανεπίσημη πρεμιέρα του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της και το ευχάριστο για τους μπλαουγκράνα στη φιλική τους αναμέτρηση με την ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας ήταν εκτός της νίκης (Ντεμπελέ, Γκριεζμάν και Κουτίνιο τα γκολ) και η εμφάνιση του Μέσι στον αγωνιστικό χώρο, με τον Αργεντινό να αφήνει οριστικά πίσω του την κόντρα με τη διοίκηση του συλλόγου.

O Pulga δεν αντιμετώπισε με χαλαρότητα το παιχνίδι αλλά έβγαλε ένταση και πάθος ενώ σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή "El Chiringuito TV", δεν άντεξε από τα δυνατά μαρκαρίσματα που δεχόταν από τον Χαβιέρ Ριμπέγες και κάποια στιγμή απευθύνθηκε στον μέσο της Ταραγόνα και του είπε: "Σταμάτα να μου δίνεις κλωτσιές ρε μαλ@@@!".

Την αποκάλυψη αυτή την έκανε ο ίδιος ο Ριμπέγες στην εκπομπή, με τον παίκτη της Ταραγόνα να ξεκαθαρίζει μάλιστα πως δεν άφησε να πέσει κάτω η ατάκα που εκτόξευσε εις βάρος του ο εξάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και του είπε: "Αφού είσαι ο καλύτερος, αν σε αφήσω να γυρίσεις με την μπάλα, θα μας σκοτώσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Αυξάνει την πίεση στον Σουάρες για να αποχωρήσει
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ