ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Μεταγραφή Φάτι από τον αδελφό του Μέσι στον Μέντες

Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Levante at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday Feb. 2, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Levante at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday Feb. 2, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Άνσου Φάτι άλλαξε ατζέντη. Έφυγε από τον αδελφό του Λιονέλ Μέσι, Ροντρίγκο, και πήγε στον πανίσχυρο Πορτογάλο, Ζόρζε Μέντες.

Μπορεί όλη η Μπαρτσελόνα να ασχολείται με τη βόμβα που φέρεται να έριξε ο Λιονέλ Μέσι - ο Αργεντινός σύμφωνα με το RAC1 είπε κατά τη συνάντησή του με τον νέο προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν ότι βλέπει το μέλλον του περισσότερο εκτός, παρά εντός μπλαουγκράνα - αλλά καποιοι συμπαίκτες του σχεδιάζουν το μέλλον τους.

Η σεζόν για τον Άνσου Φάτι πέρασε από χίλια κυματα, όπως και για την ομάδα της Βαρκελώνης. Ο πιτσιρικάς απο αποκάλυψη του Ερνέστο Βαλβέρδε, μπήκε στον πάγ(κο) με τον Κίκε Σετιέν, αν και η έλευση ενός Ολλανδού στην τεχνική ηγεσία τον κάνει να ατενίζει εκ νέου με αισιοδοξία το μέλλον.

Σύμφωνα με την AS ο Φάτι άλλαξε ατζέντη. Πήρε διαζύγιο από τον αδελφό του Λιονέλ Μέσι, Ροντρίγκο, ο οποίος τον εκπροσωπούσε μέχρι πρότινος.

Υπέγραψε συμβόλαιο με τον πανίσχυρο Πορτογάλο, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει στην πελατεία του μεταξύ άλλων τους (Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζοάο Φέλιξ, Νέλσον Σεμέδο, Μπερνάρντο Σίλβα, Τρινκάο κλπ).

Η Μπάρτσα έχει εκδηλώσει τη διάθεσή της να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τον 17χρονο για νέο συμβόλαιο (το τρέχον εκπνέει το 2022) και ρήτρα που θα ανέρχεται μέχρι και τα 400.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ