ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Μπάσιμο για Ράσφορντ με 115.000.000 ευρώ

Μπαρτσελόνα: Μπάσιμο για Ράσφορντ με 115.000.000 ευρώ

Ο 21χρονος, Μάρκους Ράσφορντ έχει μπει στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και στην Αγγλία βλέπουν μπάσιμο των "μπλαουγκράνα", αξίας 115.000.000 ευρώ το καλοκαίρι.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θεωρεί τον Μάρκους Ράσφορντ παίκτη - κλειδί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να χτίσει πάνω του τη νέα σεζόν, ωστόσο ο γίγαντας που ονομάζεται Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, καλοβλέπει την περίπτωση του Άγγλου διεθνή.

Το συμβόλαιο του Ράσφορντ εκπνέει το 2020 (υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο) και μέχρι στιγμής ο 21χρονος δεν τα έχει βρει με τους "Κόκκινους Διαβόλους" για αναπροσαρμογή. Στο Νησί, μάλιστα, σημειώνουν πως η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να του προσφέρει συμφωνία 300.000 ευρώ εβδομαδιαίως, αλλά το γεγονός αυτό δεν εμποδίζει την Μπαρτσελόνα κάνει όνειρα για την απόκτησή του.

Στη Mirror, επίσης, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η Μπάρτσα να συμπεριλάβει στο πακέτο προσφοράς για τον 21χρονο επιθετικό και τον Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος παίρνει παιχνίδια από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τελευταία, όμως δεν ικανοποιεί τόσο ώστε να μην σκέφτονται οι Καταλανοί των πώλησή του ή την χρησιμοποίησή του ως αντάλλαγμα για την αγορά κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή. Μην ξεχνάμε σε αυτή την περίπτωση, ότι η Γιουνάιτεντ φέρεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κουτίνιο, πράγμα που γράφεται εδώ και καιρό σε Ισπανία - Αγγλία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ