ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Νοκ άουτ ο Μέσι γι' άλλες δύο εβδομάδες!

Barcelona forward Lionel Messi, right, looks on next to his teammate Antoine Griezman prior of the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Arsenal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona forward Lionel Messi, right, looks on next to his teammate Antoine Griezman prior of the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Arsenal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 4, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

O Λιονέλ Μέσι δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη (28/08) και τέθηκε νοκ άουτ κι από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα για την 3η αγωνιστική της La Liga. Πότε υπολογίζεται η επιστροφή του.

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στον αγώνα με την Οσασούνα (31/08, 18:00) για την 3η αγωνιστική της La Liga. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη (28/08), καθώς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα του δεξιού ποδιού.

Ο 32χρονος επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της "Μπάρτσα" τη νέα σεζόν εξαιτίας του τραυματισμού που αντιμετωπίζει και ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρις τις αρχές Σεπτεμβρίου. Στόχος του Μέσι είναι να δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια στις 14 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε πως την 1η αγωνιστική η "Μπάρτσα" γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπιλμπάο στο "Σαν Μαμές", ενώ τη 2η αγωνιστική, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 5-2 της Μπέτις στο Καμπ Νόου. Ωστόσο, η απουσία του Μέσι είναι αισθητή, παρά την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει ο Αντουάν Γκριεζμάν στην έναρξη της σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ