ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν άφησε το 7 για το 17

Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν άφησε το 7 για το 17

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα, άφησε τη φανέλα με τον αριθμό 7 που είχε σε Σοθιεδάδ, Ατλέτικο και εθνική Γαλλίας - ανήκει στον υπό αποχώρηση Κοουτίνιο - και πήρε αυτή με το 17! (VIDEO)

Οι εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα στο "Καμπ Νόου" είχαν ως αποτέλεσμα η παρουσίαση του Αντουάν Γκριεζμάν να γίνει την Κυριακή (14/7) το απόγευμα χωρίς κόσμο, κάτι που βολεύει την Μπαρτσελόνα καθώς ο Γάλλος δεν είναι καθολικά αποδεκτός από τους μπλαουγκράνα.

Το μεγάλο αίνιγμα σχετικά με τον αριθμό που θα φορά ο "Γκριζού" στην ομάδα της Βαρκελώνης λύθηκε. Ο 28χρονος αφήνει το αγαπημένο του 7 που τον συνόδευε τόσα χρόνια σε Ρεάλ Σοθιεδάδ, Ατλέτικο Μαδρίτης και εθνική Γαλλίας και πήρε το 17, το οποίο έμεινε "ορφανό" μετά από την αποχώρηση του Χέισον Μουρίγιο.

Άλλωστε, το 7 έχει ακόμη κάτοχο. Τον 27χρονο Βραζιλιάνο, Φιλίπε Κοουτίνιο, ο οποίος μετρά ημέρες στην Μπαρτσελόνα ειδικά μετά το συνωστισμό στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Διαθέσιμα πέραν του 17, ήταν ακόμη το 16, το 19, το 24 και το 25.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ