ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Κουτίνιο στα... αζήτητα

FC Barcelona's Coutinho holds a ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Coutinho holds a ball during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Φιλίπε Κουτίνιο δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της νέας σεζόν, ύστερα από την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά ο Βραζιλιάνος σταρ δεν προσελκύει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Φιλίπε Κουτίνιο αποτελούσε ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αφού έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ωστόσο, ο ίδιος είχε εκφράσει ξεκάθαρα την προτίμησή του στην Μπαρτσελόνα, η οποία και τον απέκτησε αντί 120.000.000 ευρώ, συν 40.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Ενάμιση χρόνο αργότερα, ο Βραζιλιάνος σταρ βρίσκεται στα... αζήτητα της "Μπάρτσα", αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον έχει στα βασικά πλάνα ενόψει της νέας σεζόν, ύστερα από την απόκτηση και του Αντουάν Γκριεζμάν. Μάλιστα, σε περίπτωση που προχωρήσει και η υπόθεση του Νεϊμάρ, τότε ο Βραζιλιάνος σταρ δεν πρόκειται να έχει θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", στα γραφεία της Μπαρτσελόνα δεν έχει φτάσει ούτε μία πρόταση για τον Κουτίνιο, παρά το γεγονός πως οι Καταλανοί τον έχουν βγάλει στη... βιτρίνα. Η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, με τους "μπλαουγκράνα" να τον προορίζουν για έμψυχο αντάλλαγμα της μεταγραφής του Νεϊμάρ.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει μία λίστα τεσσάρων παικτών στην Παρί για Νεϊμάρ
Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν με μυθική ρήτρα
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ