ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι με φανέλα της Μίλαν

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο πρώην παίκτης της Μίλαν, Κριστιάν Τζακάρντο, κοινοποίησε στο Instagram μία παλιά φωτογραφία του με τον Λιονέλ Μέσι να φορά τη φανέλα της Μίλαν.

Ο Λιονέλ Μέσι εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνιση της Τετάρτης (1/5) σκοράροντας δύο τέρματα απέναντι στη Λίβερπουλ και έδωσε έτσι τεράστιο αβαντάζ στη Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Από την απόδοση του Μέσι ενθουσιάστηκε και ο πρώην παίκτης της Μίλαν, Κριστιάν Τζακάρντο, ο οποίος πόσταρε στο Instagram κοινή τους φωτογραφία με τον Αργεντινό σταρ μάλιστα να φοράει τη φανέλα των "ροσονέρι". Πιθανολογούμε ότι τραβήχτηκε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Μίλαν το 2013 στο Σαν Σίρο, με το αποτέλεσμα τότε να είναι 1-1.

Ο Τζακάρντο στην περιγραφή της κοινοποίησης συνεχάρη τον Λίο και δήλωσε την επιθυμία του να τον δει να φοράει και μέσα στο γήπεδο αυτή την φανέλα: "Μεγάλε Μέσι τους κέρδισες όλους φέτος. Σε περιμένουμε στη Μίλαν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ