ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι μιμήθηκε τον τέλειο εαυτό του στο φάουλ

Barcelona forward Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona forward Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz) PHOTO/ALBERTO SAIZ

Όταν τα ματς στο "Μαδριγάλ" μοιάζουν χαμένα για την Μπαρτσελόνα, τότε εμφανίζεται ο Λιονέλ Μέσι σε ρόλο ήρωα! Δείτε το γκολ-καρμπόν που είχε βάλει στην ίδια εστία και στο ίδιο χρονικό σημείο το 2017 (VIDEO).

O Ερνέστο Βαλβέρδε έχει επιλέξει τρεις φορές τη φετινή σεζόν στην La Liga να αφήσει στον πάγκο στην αρχή του αγώνα τον Λιονέλ Μέσι και σε καμία από αυτές δεν πανηγυρίσε τρίποντο, με την Μπαρτσελόνα να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο είτε χωρίς βαθμό είτε με έναν το πολύ.

Η τελευταία επιβεβαίωση της άμεσης εξάρτησης που έχει η ομάδα της Καταλωνίας από τον Αργεντινό μάγο ήρθε το βράδυ της Τρίτης, με τον Μέσι να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και να μειώνει σε 4-3, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για το βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η "Μπάρτσα" με το γκολ του Σουάρες στο 93' (διαμόρφωσε το τελικό 4-4).

Το πιο εντυπωσιακό πάντως όσον αφορά στον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία των πέντε τοπ ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (έχει 414 γκολ όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο) είναι πως το γκολ του το βράδυ της Τρίτης μοιάζει καρμπόν με γκολ που είχε σκοράρει πριν δύο χρόνια: στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο, στην ίδια εστία, από ίδια (σχεδόν) απόσταση και με τη μπάλα να καταλήγει στην ίδια γωνία!

Αναφερόμαστε στο ματς των δύο ομάδων για την 17η αγωνιστική της σεζόν 2016-17 (8/1/17), με την Βιγιαρεάλ να κρατάει τη νίκη στα χέρια της από το γκολ του Σανσόνε στο 49' (από ασίστ του Πάτο) αλλά τον Μέσι να αφήνει για το τέλος το... καλύτερο από εκείνον.

Έστησε τη μπάλα λίγο έξω από το ημικύκλιο και νίκησε με παρόμοια εκτέλεση φάουλ τον ίδιο κίπερ (Ασένχο), για να χαρίσει και τότε το βαθμό της ισοπαλίας της ομάδας του ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Photo Credits: Photo/Alberto Saiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Μπαρτσελόνα "ένωσε" μαδριλένικα και καταλανικά ΜΜΕ!
Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι ισοφάρισε τον Κριστιάνο στα γκολ!
Μπαρτσελόνα: Δέχτηκε τέσσερα γκολ και γύρισε 70 χρόνια πίσω!
Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε μίλησε για την εξάρτηση από τον Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ