ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Νεϊμάρ θα πρέπει να μειώσει στο ήμισυ τις απολαβές για να επιστρέψει

PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Michel Spingler)
PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Michel Spingler) AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Ο Νεϊμάρ θα πρέπει σύμφωνα με τη Mundo Deportivo να μειώσει κατά το ήμισυ της ετήσιες απολαβές του στην Παρί Σεν-Ζερμέν για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε πριν από δυο ημέρες ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σιρά, η Παρί Σεν-Ζερμέν όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα, αλλά θα προσπαθήσει να δέσει τον Βραζιλιάνο.

Το τρέχον συμβόλαιο του 28χρονου με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας εκπνέει το 2022 και ο συμπατριώτης του τεχνικός διευθυντής, Λεονάρντο, ετοιμάζεται να του προτείνει νέο.

Η πρόταση θα είναι για συνεργασία μέχρι το 2025 και αυξημένες ετήσιες απολαβές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σιρά στον Νεϊμάρ θα προταθεί συμβόλαιο με 38.000.000 ετησίως.

Αυτό σημαίνει ότι ο Νέι θα λαμβάνει 52.000.000 το χρόνο, καθώς άλλα 14.000.000 ευρώ μπαίνουν στο λογαριασμό του από την Τράπεζα του Κατάρ (ιδιοκτησίας... Νάσερ Αλ-Κελάιφι) για να διαφημίζεται και να συμμετέχει στις προωθητικές καμπάνιες.

Εάν όμως επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπάρτσα, θ' αναγκαστεί να μειώσει στο ήμισυ της ετήσιες απολαβές καθώς οι Καταλανοί ούτε μπορούν, ούτε είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν εφάμιλλες.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απόφαση ζωής όπως αναφέρει και στην πρώτη σελίδα του φύλλου της Τρίτης (21/4) η Mundo Deportivo.

Να συνεχίζει να κοιτάζει το οικονομικό σκέλος και τους λογαριασμούς του να φουσκώνουν ή να ψάξει να βρει ξανά τη χαρά της ευτυχίας και της εκ νέου συνεργασίας με τους κολλητούς του, Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Τζουζέπ Μπαρτομέου θέλει ν' αφήσει το στίγμα του στην τελευταία του χρονιά στον προεδρικό θώκο της ομάδας με την ηχηρή επιστροφή.

Προσπαθεί, μάλιστα, να "ψήσει" αλλιώς τον Νεϊμάρ, δεδομένου ότι το αρχικό συμβόλαιο που προτείνεται θα είναι μειωμένα για τα ισχύοντα μισθολογικά του δεδομένα. Με διαδοχικές αυξήσεις απολαβών μόλις ο Λιονέλ Μέσι αποσυρθεί από τη δράση κι αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ