ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο όρος στο συμβόλαιο του Κούμαν κάνει τον Βαλβέρδε να νιώθει άβολα

Barcelona's head coach Ernesto Valverde during a press conference prior to Wednesday's Group F Champions League soccer match between Slavia Praha and FC Barcelona in Prague, Czech Republic, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Barcelona's head coach Ernesto Valverde during a press conference prior to Wednesday's Group F Champions League soccer match between Slavia Praha and FC Barcelona in Prague, Czech Republic, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Η Μπάρτσα δεν αποδίδει τ' αναμενόμενα, το πρωτάθλημα στην Ισπανία παίζεται μεταξύ έξι ομάδων και οι μπλαουγκράνα οπαδοί γκρινιάζουν για τον Βαλβέρδε. Τα Μέσα στην Ιβηρική υποστηρίζουν πως ο Κούμαν φλερτάρει για αντικαταστάτης του.

Η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Λεβάντε με 3-1 αναζωπύρωσε την γκρίνια δημοσιογράφων και οπαδών για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν είναι ασφαλής, ενώ ήδη παρουσιάζεται και ένα όνομα ως πιθανός αντικαταστάτης του. Αυτός είναι ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο "Ηρωας του Γουέμπλεϊ" είχε ακουστεί και παλαιότερα για τον πάγκο της Μπάρτσα, ωστόσο τώρα που η ομάδα διέρχεται αγωνιστικής κρίσης το θέμα του έχει επανέλθει. Μάλιστα, οι Ισπανοί σημειώνουν στα ρεπορτάζ τους και τον ειδικό όρο που έχει συμφωνήσει ο Κούμαν με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας προτού αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του.

Συγκεκριμένα, ο όρος αυτός επιτρέπει στον Κούμαν να σπάσει το συμβόλαιό του με τους "Οράνιε" αυτόματα σε περίπτωση που οι Καταλανοί του χτυπήσουν την πόρτα για να πάρει την τεχνική ηγεσία του κλαμπ. Από την άλλη πλευρά οι Ολλανδοί ρεπόρτερ σημειώνουν ότι ο Κούμαν έχει δεσμευτεί να φύγει από τον Ολλανδία μετά το Euro 2020 και αυτό αν και μόνο αν η Μπαρτσελόνα του κάνει πρόταση.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ - ΜΠΑΡΤΣΑ 3-1

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ