ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης-κλειδί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νεϊμάρ

Brazil's Neymar gestures as Brazil won the group E match between Serbia and Brazil, at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Brazil's Neymar gestures as Brazil won the group E match between Serbia and Brazil, at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Οι διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ βρίσκονται σε τελικό στάδιο, με τον Ουσμάν Ντεμπελέ να αποτελεί τον παίκτη-κλειδί για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο πρώτος κύκλος επαφών μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμεν ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει οριστική συμφωνία για τον Νεϊμάρ, ωστόσο τα καταλανικά ΜΜΕ εκτιμούν πως ο Βραζιλιάνος πλησιάζει στην Βαρκελώνη.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι στο τελικό στάδιο, με τον Ουσμάν Ντεμπελέ να αποτελεί τον παίκτη-κλειδί για την ολοκλήρωση του deal. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Sport", οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πείσουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και να γίνει κάτοικος Παρισιού, αφού έχει υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία όσον αφορά στο οικονομικό αντίτιμο της μεταγραφής.

Το κόστος αναμένεται να ανέλθει περίπου στα 170.000.000 ευρώ, με τον Ντεμπελέ να αποτελεί το έμψυχο αντάλλαγμα. Μάλιστα, οι "μπλαουγκράνα" συμφώνησαν με την Παρί να πληρώσουν το άνωθεν ποσό σε δύο δόσεις, τη μία μέσα στο 2020 και την άλλη το καλοκαίρι του 2021.

Photo Credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ