ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο πατέρας του Νεϊμάρ έχει ραντεβού με τους Καταλανούς

PSG's Neymar controls the ball during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Reims at Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar controls the ball during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Reims at Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Esporte Interativo", ο πατέρας του Νεϊμάρ θα έχει ραντεβού την Τρίτη (2/7) με ανθρώπο της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Βραζιλιάνου στο "Καμπ Νόου".

Ο Νεϊμάρ θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Έπειτα από μια διετία στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου είχε τα πάνω του και τα κάτω του, ο Βραζιλιάνος θεωρεί πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να αγωνιστεί ξανά στο πλάι του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Σουάρες, υπό τις οδηγίες αυτή την φορά του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο ίδιος έχει καταστήσει σαφείς τις προθεσεις του αναφορικά με τα "θέλω" του, αρκεί να πειστούν και οι Παριζιάνοι, που θέλουν να αποζημιωθούν, προκειμένου να ανάψουν το "πράσινο φως". Το σίγουρα είναι πως οι Καταλανοί θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με ρεπορταζ της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας "Esporte Interativo", ο πατερας του Νεϊμάρ και ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, θα έχει ραντεβού την Τρίτη (2/7) με άνθρωπο της Μπαρτσελόνα για να συζητηθεί η πιθανή επιστροφή του 27χρονου στο "Καμπ Νόου". Ο Αντρέ Κούρι, άνθρωπος εμπιστοσυνης των "μπλαουγκράνα" θα μιλήσει με τους εκπροσώπους του παίκτη και θα τεθούν όλα τα ζητήματα επί τάπητος.

Ο Κούρι θα είναι στο ραντεβού εξ ονόματος του προέδρου Μπαρτομέου και θα ρίξει στο τραπέζι τα σημεία-κλειδιά της διαπραγμάτευσης από τη μεριά του κλαμπ. Μένει να φανεί τι θα πράξει και η πλευρά του Νεϊμάρ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει πάρει την απόφαση να φυγει από το Παρίσι και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Η Παρί θα έβαζε στο τραπέζι και το θέμα να πάρει παίκτες από τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της μεταγραφής (Κοουτίνιο, Ντεμπελέ) συν χρήματα, αλλιώς να βάλει στο λογαριασμό της τα 222.000.000 ευρώ που είχε δώσει στους Καταλανούς το καλοκαίρι του 2017. Επισήμως, οι Ισπανοί δεν επιβεβαιώνουν πως υπάρχει ραντεβού για το θέμα του Νεϊμάρ, όμως το σίγουρο είναι πως γίνονται οι ζυμώσεις για το μεγάλο deal.

AP Photo/Michel Euler

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ