ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" είναι φαν του Ράμος

Μπαρτσελόνα: Ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" είναι φαν του Ράμος

Ο Ζοζέπ Μπαρτομέου σε συνέντευξή του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος. Αναφέρθηκε επίσης στο μέλλον του Βαλβέρδε, αλλά και στον Ίσκο.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοζέπ Μπαρτομέου παραχώρησε σε συνέντευξη παραμονές του ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Copa del Rey (6/2, 22:00) και πήγε κόντρα στο ρεύμα, καθώς αποθέωσε τον Σέρχιο Ράμος, έναν ποδοσφαιριστή που δεν συμπαθούν καθόλου στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο COPE, ο ισχυρός άνδρας της Μπάρτσα ρωτήθηκε αν του αρέσει κάποιος παίκτης της "βασίλισσας". Ο Μπαρτομέου, λοιπόν, δεν το πήγε καθόλου διπλωματικά και είπε: " Είναι αρκετοί. Ο Ράμος είναι ένας σπουδαίος αρχηγός, αξιοσέβαστος και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές μας..." ήταν τα λόγια του προέδρου της μεγαλύτερης αντιπάλου των "μερένγκες".

Όσον αφορά στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τα του συμβολαίου του, ο Μπαρτομέου τόνισε ότι τον θέλει στην ομάδα ακόμη και αν δεν κατακτήσει τίποτα την εφετινή σεζόν.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα έπαιρνε κάποιον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά τον Ίσκο που έχει ακουστεί τα τελευταία χρόνια ότι "φλέρταρε" με την ταμπέλα του... προδότη, ο Μπαρτομέου απάντησε: " Θα μιλούσαμε στην Ρεάλ. Εάν οι τεχνικοί μας ήθελαν κάποιον παίκτη που επιθυμούσε να φύγει από την Μαδρίτη εννοείται πως θα τον υπογράφαμε..."

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ