ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ράκιτιτς ζήτησε να φύγει

Barcelona's Ivan Rakitic celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Ivan Rakitic celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ιβάν Ράκιτιτς φέρεται να έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα πως θα ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα αρχίζει να γεμίζει με πολλούς παίκτες και αυτό αναμένεται να οδηγήσει και σε αποχωρήσεις. Με την απόκτηση των Ντε Γιονγκ και Ραμπιό να είναι δεδομένη για το ερχόμενο καλοκαίρι κάποιος από το υπάρχον ρόστερ θα πρέπει να αποχωρήσει.

Πιθανότατα, αυτός θα είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Κροάτης χαφ φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα σχετικά με την πρόθεσή του να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να συμβεί με το αζημίωτο αφού ο 30χρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Πάντως, ήδη υπάρχουν ομάδες που φέρονται να εξετάζουν τη περίπτωση της απόκτησής του και σίγουρα μία από αυτές είναι η Ίντερ. Η ιταλική ομάδα θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία της γραμμή και για αυτό το λόγο θα κυνηγήσει παίκτες από το πάνω ράφι.

Μένει να δούμε πόσα λεφτά μπορεί να ζητήσει η Μπαρτσελόνα για τον Ράκιτιτς και τι θα γίνει με τους μνηστήρες που θα υπάρξουν για τον Κροάτη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ