ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Σετιέν χάνει την εμπιστοσύνη των παικτών του

Μπαρτσελόνα: Ο Σετιέν χάνει την εμπιστοσύνη των παικτών του

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Catalunya Radio" μετέδωσε ότι υπάρχουν προβλήματα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, αφού αρκετοί παίκτες των "μπλαουγκράνα" έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στον προπονητή τους, Κίκε Σετιέν.

Η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Clasico δεν έχει αντίκτυπο μόνο στη βαθμολογία της La Liga, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε πρώτη, αλλά και στα αποδυτήρια των "μπλαουγκράνα".

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Catalunya Radio", αρκετά μέλη της ομάδας έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στον προπονητή, Κίκε Σετιέν. Οι ποδοσφαιριστές των Καταλανών, σύμφωνα με το Μέσο, θεωρούν ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει τα φόντα να διαχειριστεί ένα κλαμπ στο μέγεθος της Μπαρτσελόνα.

Αυτή η τάση άρχισε να δημιουργείται στα αποδυτήρια από τις 25 Ιανουαρίου, όταν οι "μπλαουγκράνα" ηττήθηκαν 2-0 από τη Βαλένθια στο Μεστάγια, ενώ λίγο αργότερα στις 6 Φεβρουαρίου ακολούθησε και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μάλιστα, ασκήθηκε κριτική από τους ποδοσφαιριστές στον προπονητή τους στο Clasico, όταν αποφάσισε να περάσει έξω ως αλλαγή τον Αρτούρο Βιντάλ.

Η κατάσταση προκαλεί ανησυχία, δεδομένου ότι ο Κίκε Σετιέν βρίσκεται λιγότερο από δύο μήνες στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και τα αρνητικά αποτελέσματα τον φέρνουν απέναντι από τους "ηγέτες" των αποδυτηρίων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ