ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε αποθέωσε τον Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi, right, and his coach Ernesto Valverde ahead of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, and his coach Ernesto Valverde ahead of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Boca Juniors at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα πήρε μία σημαντική νίκη με 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με το γκολ του Μέσι στο 86' να καθορίζει το ματς, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αποθεώνει τον Αργεντινό.

Η Μπαρτσελόνα πήρε δύσκολη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 στο Γουάντα Μετροπολιτάνο. Οι παίκτες του Σιμεόνε έκαναν ότι μπορούσαν για να σταματήσουν τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του, όμως μία στιγμή μαγείας έφτανε στον Αργεντινό για να σκοράρει και να καθαρίσει για τους "μπλαουγκράνα".

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για το παιχνίδι και αποθέωσε τον 32χρονο σούπερ σταρ χαρακτηρίζοντάς τον ιδιοφυΐα, ενώ υπογράμμισε πόσο σημαντικός είναι για την Μπαρτσελόνα.

"Παίξαμε καλά σήμερα και είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς σε μία έδρα που πάντα υποφέρουμε και συνεχίζουμε.

Το να έχουμε τον Μέσι σε τόσο κλειστά παιχνίδια είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Όσο περνούσε η ώρα αποκτούσαμε αυτοπεποίθηση και παίρναμε τον έλεγχο. Ο Λέο βοήθησε πολύ σε αυτό. Ήταν σε τρομερό επίπεδο. Η δική του ιδιοφυΐα καθόρισε το παιχνίδι".

Photo Credits: AP / Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ