ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε έσταξε μέλι για Γκριεζμάν, Ντε Γιονγκ και Νέτο

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde attends a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 30, 2019. FC Barcelona will play against Liverpool in a first leg semifinal Champions League soccer match on Wednesday, May 1. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde attends a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 30, 2019. FC Barcelona will play against Liverpool in a first leg semifinal Champions League soccer match on Wednesday, May 1. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως στόχος της Μπαρτσελόνα είναι να κατακτήσει όλους τους τίτλους επιβάλλοντας το δικό της στιλ παιχνιδιού ενώ αποθέωσε τα τρία αποκτήματα των "μπλαουγκράνα".

Η Μπαρτσελόνα άρχισε αυτή την εβδομάδα τις προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που ετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν στο τιμόνι, κλήθηκε να καταθέσει τις πρώτες του σκέψεις για την ομάδα που έχει στα χέρια του.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρχίζουμε και έχουμε μπροστά μας τόσες πολλές προκλήσεις. Έχουμε επίγνωση των απαιτήσεων που υπάρχουν εδώ για να κατακτήσουμε τα πάντα και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο.

Οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι, να κατακτήσουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις στις οποιόες θα πάρουμε μέρος και θέλουμε να το κάνουμε με το δικό μας στιλ παιχνιδιού.

Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν από εμάς", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα ο "Τσινγκούρι", για να αναφερθεί κατόπινστους τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές των "μπλαουγκράνα".

"Περιμένουμε πολλά από τα τρία νέα αποκτήματα, έχουν φέρει ενθουσιασμό και ελπίζουμε πως θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα στην ομάδα", είπε αρχικά ο Βαλβέρδε, που προχώρησε κατόπιν σε ανάλυση των τριών παικτών, έναν προς έναν:

"Ο Ντε Γιονγκ έπαιξε εξαιρετικά την περασμένη σεζόν και ελπίζουμε πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο του κέντρου και θα μας δώσει φρεσκάδα.

Είναι επίσης πρότζεκτ για το μέλλον, ένας παίκτης που έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του, έχει ποιότητα και ταιριάζει στο στιλ μας", δήλωσε για τον πρώην μέσο του Άγιαξ, για να πει κατόπιν για τον Γκριεζμάν:

"Είναι διαφορετικός από τον Ντε Γιονγκ επειδή έχει εμπειρία στο πρωτάθλημα. Είναι γρήγορος, εκμεταλλεύτεται τους ελεύθερους χώρους, είναι καθοριστικός στα τελευταία μέτρα.

Ξέρουμε πόσο κοστίζει και τι μπορεί να δώσει, έχουμε μεγάλες προσδοκίες από εκείνον. Είναι νέος αλλά ταυτόχρονα έχει και εμπειρία".

Όσον αφορά τέλος στον Νέτο που αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα για να πάρει τη θέση του Σίλεσεν ως Νο 2 κίπερ στην "Μπάρτσα" πίσω από τον Τερ Στέγκεν, ο Βαλβέρδε υπογράμμισε: "Είναι ένας έμπειρος γκολκίπερ, σίγουρος κάτω από την εστία. Είναι ιδανικός συμπλήρωμα για τον Τερ Στέγκεν, την ώρα που ο Ινιάκι Πένια (τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα Β') ωριμάζει σιγά σιγά".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Τα παπούτσια του Γκριεζμάν στην παρουσίαση ήταν λίγο απ' όλα
Μπαρτσελόνα: "Κόλπα" με θύμα τον Γκριεζμάν στην πρώτη προπόνηση
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ