ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε μίλησε για την εξάρτηση από τον Μέσι

Barcelona coach Ernesto Valverde looks ok prior of the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona coach Ernesto Valverde looks ok prior of the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Μπαρτσελόνα είναι άλλη ομάδα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στην ενδεκάδα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχτηκε τη σχέση εξάρτησης που υπάρχει μετά το θεαματικό 4-4 κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι δύο επόμενοι αντίπαλοι της Μπαρτσελόνα και για το λόγο αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Λιονέλ Μέσι στο ξεκίνημα του αγώνα με την Βιγιαρεάλ.

Ήθελε με αυτό τον τρόπο να δώσει ανάσες στον Αργεντινό ενόψει των δύο πολύ σημαντικών παιχνιδιών που έρχονται για την ομάδα του όμως η εξέλιξη του αγώνα τον υποχρέωσε να τον ρίξει στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος και ήταν ο Αργεντινός εκείνος που έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι για να πάρει την ισοπαλία.

"Φυσικά και υπάρχει Messidependance (εξάρτηση από τον Μέσι). Θα ίσχυε σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο, όμως όταν δεν είναι εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε για να νικάμε. Ο Λέο είναι παίκτης κλειδί για εμάς και καθορίζει το στιλ μας, είναι άλλωστε ο καλύτερος στον κόσμο", τόνισε ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού για την εξάρτηση της "Μπάρτσα" από τον Μέσι, ενώ για το 4-4 στο "Μαδριγάλ", ανέφερε:

"Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει πως δεν έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Έχω την αίσθηση πως αυτό το ματς θα μας βοηθήσει στα επόμενα. Ήταν καλό που βρεθήκαμε να χάνουμε με δύο γκολ διαφορά γιατί τώρα θα αντιμετωπίσουμε το ματς με την Ατλέτικο με άλλη αίσθηση, έχοντας επιστρέψει από αγώνα που ήμασταν πίσω με δύο γκολ διαφορά στα τελευταία λεπτά.

Barcelona forward Lionel Messi, right, reacts after Villarreal scored his side's fourth goal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona forward Lionel Messi, right, reacts after Villarreal scored his side's fourth goal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Στην αρχή θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και με 3-0, όμως είναι μία επικίνδυνη ομάδα και το ματς ξέφυγε από τον έλεγχό μας. Η Ατλέτικο είναι επίσης ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Δεν μας κάνει έκπληξη, ξέρουμε πως τη δυσκολία που βρήκαμε απέναντι στην Βιγιαρεάλ θα τη συναντούσαμε και στα υπόλοιπα ματς μέχρι το φινάλε της σεζόν".

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα 4-4: Το ματς της χρονιάς στο "Μαδριγάλ"
Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι ισοφάρισε τον Κριστιάνο στα γκολ!
Μπαρτσελόνα: Δέχτηκε τέσσερα γκολ και γύρισε 70 χρόνια πίσω!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ