ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε χάρισε χρήματα από την αποζημίωση

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε χάρισε χρήματα από την αποζημίωση

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα σε πολύ φιλικό κλίμα κι όπως αναφέρει η Mundo Deportivo χάρισε μέρος της αποζημίωσης που προβλεπόταν να λάβει στους μπλαουγκράνα.

Κάθε αντίο είναι μια δύσκολη στιγμή και για τα δυο εμπλεκόμενα μέρη. Αυτή η στιγμή έφθασε τη Δευτέρα για την Μπαρτσελόνα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν ταχύτατα και το προαναγγελθέν διαζύγιο εκδόθηκε ταυτόχρονα με τη διαδοχή του τσινγκούρι από τον Κίκε Σετιέν στον μπλαουγκράνα πάγκο. Ο αποχωρισμός των δυο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Αυτό είχε ζητήσει, άλλωστε, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού από τον εκπρόσωπό του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα λάβει τους μισθούς ενάμιση χρόνου - όπως προβλεπόταν - μέχρι και την λήξη του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2021.

Προφανώς έλαβε αποζημίωση, αλλά χάρισε μέρος αυτής (δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό) στην ομάδα της Βαρκελώνης. Άλλωστε όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα η σχέση του με τους Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, Όσκαρ Γκράου, Ερίκ Αμπιντάλ και Ραμόν Πλάνες ήταν πάντα σε άριστο επίπεδο.

"Είμαι επαγγελματίας, κάντε ό,τι νομίζετε", υποστήριξε στην τελευταία συνάντηση μαζί τους ενώ με συγκινητική επιστολή αποχαιρέτησε την πρώην πλέον του ομάδα.

Photo credits: Mundo Deportivo

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ