ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Βιντάλ διευκολύνει το deal για Λαουτάρο

Inter Milan's Lautaro Martinez kisses the ball before a penalty during the Champions League, Group F soccer match between Inter Milan and Borussia Dortmund at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Lautaro Martinez kisses the ball before a penalty during the Champions League, Group F soccer match between Inter Milan and Borussia Dortmund at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Λαουτάρο Μαρτίνες για αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες και ο Αρτούρο Βιντάλ παίζει σημαντικό ρόλο για την απόκτηση του Αργεντινού.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό. Οι "μπλαουγκράνα" ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή για αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες στο άμεσο μέλλον και ο Αργεντινός φαντάζει η ιδανική επιλογή. Βέβαια η απόκτησή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού ο 22χρονος σημαίνει πολλά για την Ίντερ αλλά και για τον Αντόνιο Κόντε, αφού μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου έχουν συνθέσει ένα εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο και οδηγούν εκ τους ασφαλούς τους "νερατζούρι" στην κορυφή της Serie A.

Η Μπαρτσελόνα όμως έχει έναν άσο στον μανίκι της που μπορεί να κάνει πιο εύκολη την απόκτηση του Λαουτάρο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αρτούρο Βιντάλ. Ο Χιλιανός είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Κόντε από τότε που είχαν συνεργαστεί στη Γιουβέντους και το καλοκαίρι ο Ιταλός τεχνικός ήθελε να τον πάρει στο Μιλάνο. Τελικά, ο Βιντάλ έμεινε στη Βαρκελώνη, όμως δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του, κάτι που έχει εκφράσει και ο ίδιος.

Barcelona's Arturo Vidal reacts during a Spanish La Liga soccer match against Eibar at the Ipurua stadium in Eibar, northern Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Ion Alcoba)
Barcelona's Arturo Vidal reacts during a Spanish La Liga soccer match against Eibar at the Ipurua stadium in Eibar, northern Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Ion Alcoba) AP

Πριν από λίγο καιρό είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή ακόμα και για αποχώρηση τον Ιανουάριο σε περίπτωση που δεν αλλάξει η κατάσταση. Η Ίντερ εξακολουθεί να τον θέλει και όπως αναφέρει η " MundoDeportivo" θα το παλέψει στο χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την Μπαρτσελόνα να θέλει να βάλει στο deal και τον Λαουτάρο. Μάλιστα φέρεται διατεθειμένη να αφήσει τον Αργεντινό μέχρι το καλοκαίρι στο Μιλάνο.

Photo Credits: AP / Luca Bruno

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ