ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι λεπτομέρειες του deal με Σετιέν

Betis' coach Quique Setien looks on during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Betis and Rennes at the Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Betis' coach Quique Setien looks on during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Betis and Rennes at the Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο Κίκε Σετιέν πρόκειται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας ως ο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και τα ισπανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν λεπτομέρειες του deal των δύο πλευρών.

Ο Κίκε Σετιέν αποτελεί τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας (13/01) την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, με τον Σετιέν να αποτελεί τον "εκλεκτό" για τη νέα εποχή στην ισπανική ομάδα.

Ο 61χρονος τεχνικός πρόκειται να κάνει σήμερα (14/01) την πρώτη προπόνηση, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στους δημοσιογράφους. Τα ισπανικά ΜΜΕ, μάλιστα, αποκαλύπτουν και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ ο Σετιέν μπορεί να υπέγραψε για 2,5 χρόνια με την "Μπάρτσα", αλλά στο τέλος κάθε σεζόν υπάρχει ρήτρα που επιτρέπει στις δύο πλευρές να διακόψουν τη συνεργασία τους, σε περίπτωση που δεν έχουν μείνει ευχαριστημένες από τα αποτελέσματα.

Ουσιαστικά, για τον Σετιέν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητικής καριέρας του και θεωρείται δεδομένο πως θα κάνει τα πάντα για να πετύχει. Στον αντίποδα, οι "μπλαουγκράνα" έχουν μία δικλείδα ασφαλείας αν "στραβώσει" η κατάσταση με τον έμπειρο τεχνικό.

Photo Credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ