ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Οι τρεις όροι που επιβάλλει στον Νεϊμάρ για να κλείσει το deal

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

Η Μπαρτσελόνα θέλει όπως και ο Νεϊμάρ την επιστροφή του στο "Καμπ Νόου" όμως σύμφωνα με καταλανικό ρεπορτάζ, για να γίνει αυτό θα πρέπει ο "Νέι" να αποδεχτεί τρεις όρους των "μπλαουγκράνα".

Λέει "ναι" σε μία ιστορική επιστροφή του Νεϊμάρ δύο χρόνια μετά τη χρυσή πώλησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222.000.000 ευρώ (το ποσό της ρήτρας), όμως η Μπαρτσελόνα θέλει να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες για να ανοίξει ξανά την αγκαλιά της και να περιβάλλει με στοργή και θέρμη τον Βραζιλιάνο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η "Sport" στην ηλεκτρονική της έκδοση, με το καταλανικό μέσο να αποκαλύπτει πως οι άνθρωποι των "μπλαουγκράνα" ζήτησαν από τον "Νέι" να αποδεχτεί συγκεκριμένους όρους για να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση του deal.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τις υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν ( φτάνουν μέχρι τα 300.000.000 ευρώ!), με τους "μπλαουγκράνα" να ζητούν από τον Βραζιλιάνο διεθνή επιθετικό να πιέσει την γαλλική ομάδα για να φύγει από αυτήν με μικρότερο ποσό.

PSG's Neymar celebrates the opening goal during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar celebrates the opening goal during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο δεύτερος σχετίζεται με μία δικαστική διαμάχη που υπάρχει μεταξύ του Νεϊμάρ και της Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη να κυνηγάει εδώ και δύο χρόνια το ποσό των 26.000.000 ευρώ ως bonus για την ανανέωση που είχε υπογράψει με την "Μπάρτσα" λίγους μήνες πριν την αποχώρησή του. Οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει από τότε και τώρα η ομάδα της Καταλωνίας φέρεται να ζητάει από τον παίκτη να αποσύρει αυτή τη διεκδίκηση για να διευκολύνει την επιστροφή του.

Ο τρίτος όρος αφορά την επιθυμία της διοίκησης της πρωταθλήτριας Ισπανίας να βγει δημόσια ο Νεϊμάρ και να δηλώσει πως επιθυμεί να αφήσει την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, έχοντας ως μοναδική επιθυμία να παίξει στην Μπαρτσελόνα.

Το συγκεκριμένο μέσο υποστηρίζει πως ο Νεϊμάρ έχει αποφασίσει να αποδεχτεί όλους τους όρους της Μπαρτσελόνα και μένει να δούμε αν το γεγονός αυτό θα φτάσει για να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στο "Καμπ Νόου", στο πλευρό του Μέσι και του Σουάρες στην επίθεση και υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Photo Credits: AP Photo/Patrick Semansky, AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει 100.000.000 ευρώ και τον Κουτίνιο για Νεϊμάρ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ