ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Όχι του Τσάβι για τώρα, ανοικτός για καλοκαίρι

Μπαρτσελόνα: Όχι του Τσάβι για τώρα, ανοικτός για καλοκαίρι

Ο προπονητής της Αλ Σαντ, Τσάβι, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα για ν' αναλάβει άμεσα την τεχνική της ηγεσία και ν' αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ανοικτός, όμως, για τον Ιούνιο.

Ο Τσάβι δεν θα είναι άμεσα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, καθώς απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσαν οι μπλαουγκράνα ώστε ν' αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία και ν' αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 39χρονος Καταλανός πρώην αρχηγός της ομάδας απάντησε ότι θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ντόχα. Εμφανίστηκε όμως μέσα από τις συζητήσεις που είχε με τον Ερίκ Αμπιντάλ και τον Όσκαρ Γκράου ανοικτός στο ενδεχόμενο ν' αναλάβει προπονητής της ομάδας από το καλοκαίρι!

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να διατηρήσουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας από τώρα μέχρι και τον Ιούνιο. Την ίδια ώρα επισφαλές παραμένει το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τσινγκούρι βλέπει την κλεψύδρα της υπομονής των διοικούντων την Μπαρτσελόνα ν' αδειάζει και καλείται να συνεχίσει μέχρι νεωτέρας, γνωρίζοντας ότι η ομάδα ήδη διαπραγματεύεται με υποψήφιους διαδόχους.

Το συμβόλαιο του Βαλβέρδε με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το καλοκαίρι και σε κάθε περίπτωση δεν θα επεκταθεί, ανεξαρτήτως έκβασης της σεζόν.

Ο Τσάβι είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Sport24.gr και τη Γιώτα Κουνάλη σε συνέντευξη που είχε δημοσιευτεί τον Φεβρουάριο του 2018 και είχε υποστηρίξει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε - τον οποίον ενδεχομένως να κληθεί ν' αντικαταστήσει - είναι ο καλύτερος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Μπορείτε να τη θυμηθείτε και να τη διαβάσετε ΕΔΩ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ