ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Παίρνει 16χρονο ταλέντο και δίνει "ανάσα" 5 εκατ. ευρώ στην Λας Πάλμας

Μπαρτσελόνα: Παίρνει 16χρονο ταλέντο και δίνει "ανάσα" 5 εκατ. ευρώ στην Λας Πάλμας

Η Λας Πάλμας έψαχνε απεγνωσμένα χρήματα και τα βρίσκει από την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Βαλβέρδε παίρνει με 5 εκατ. ευρώ το 16χρονο wonderkid, Πέδρι (VIDEO).

Ο Πέδρι της Λας Πάλμας είναι ένας ποδοσφαιριστής που τ' όνομά του βρέθηκε στις μεταγραφικές λίστες ομάδων όπως η Τσέλσι (έχει απαγορευτικό μεταγραφών για δύο περιόδους) και η Ίντερ. Ωστόσο, αυτή που φαίνεται ότι θα τον κάνει δικό της είναι η Μπαρτσελόνα.

Οι "μπλαουγκράνα", σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Σέρχιο Αραούχο και θα αποκτήσουν τον 16χρονο μέσο αντί 5 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη πώληση δίνει μεγάλη "ανάσα" στην Λας Πάλμας, αφού όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, η διοίκηση της "Ουνιόν" ψάχνεται να κάνει πωλήσεις ποδοσφαιριστών για να καλύψει το περσινό άνοιγμα, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια για άνοδο στην La Liga.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ισπανία επισημαίνουν ότι ο Πέδρι δεν θα μετακομίσει άμεσα στην Καταλονία, αλλά θα μείνει δανεικός για τον επόμενο χρόνο στην ομάδα των Κανάριων Νήσων.

Στο κλαμπ των ποδοσφαιριστών της Λας Πάλμας που βρίσκονται προς πώληση είναι και ο Σέρχιο Αραούχο. Για τον πρώην της ΑΕΚ ενδιαφέρονται ομάδες από τις ΗΠΑ, την Κίνα και την Αραβία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΕΔΡΙ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ