ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Πέσιμο" στον Μέσι από οπαδούς στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ

Μπαρτσελόνα: "Πέσιμο" στον Μέσι από οπαδούς στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ

Ο αποκλεισμός από την Λίβερπουλ έφερε αναταραχή στην Μπαρτσελόνα, με οπαδούς να περιμένουν με άγριες διαθέσεις τον Μέσι στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ σύμφωνα με την "Mundo Deportivo".

Ενός κακού μύρια έπονται. Δεν έφταναν στην Μπαρτσελόνα τα τέσσερα γκολ με τα οποία την φιλοδώρησε η Λίβερπουλ και την άφησε εκτός τελικού Champions League, οι μπλαουγκράνα έζησαν και ένα εφιαλτικό τρίτο ημίχρονο, με τον Λιονελ Μέσι να βρίσκεται άθελά του στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με την καταλανική "Mundo Deportivo, υπήρχαν οπαδοί των "μπλαουγκράνα" που δεν μπορούσαν να χωνέψουν με τίποτα τον αποκλεισμό και αποφάσισαν να ξεσπάσουν στον... Μέσι, τον άνθρωπο που είχε πάρει από το χεράκι τους "μπλαουγκράνα" καθόλη τη διάρκεια της σεζόν οδηγώντας την στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο οποίος είχε πετύχει δύο γκολ στο 3-0 του πρώτου ημιτελικού!

Και όμως, όλα αυτά τα επιτεύγματα του Αργεντινού σούπερ σταρ διαγράφηκαν μετά από ένα καταστροφικό 90λεπτο της ομάδας του, με μερίδα οπαδών να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ και να τον αποδοκιμάζουν έντονα, με κάποιους μάλιστα εξ αυτών να κινούνται με απειλητικές διαθέσεις προς το μέρος του.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μέσι (πήγε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στο αεροδρόμιο λόγω του ότι είχε υποβληθεί νωρίτερα σε έλεγχο αντί-ντόπινγκ) θέλησε να τους απαντήσει, με τον διευθυντή του γραφείου δημοσίων σχέσεων του Αργεντινού φορ, Πέπε Κόστα, να επεμβαίνει και να τον τραβάει μακριά, για να μην εκτραχυνθεί και άλλο η κατάσταση.

Σημειώνεται ωστόσο πως υπήρχαν και αρκετοί οπαδοί που χειροκρότησαν τον "Pulga" την ώρα που περνούσε από την πύλη ασφαλείας του αεροδρομίου, αναγνωρίζοντας προφανώς ότι ο καθένας έχει δικαίωμα σε μία άσχημη βραδιά, ακόμα και αν πρόκειται για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μπαρτσελόνα: Οι Ισπανοί αμφισβητούν το μέλλον του Βαλβέρδε
Το ισοπεδωτικό πρωτοσέλιδο της Sport για το κάζο της Μπαρτσελόνα
Σουάρες: "Δεύτερη φορά που μας συμβαίνει, πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ