ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πήρε ταλέντο χωρίς να πληρώσει και τώρα τρέχει

Μπαρτσελόνα: Πήρε ταλέντο χωρίς να πληρώσει και τώρα τρέχει

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε 16χρονο ταλέντο που ανήκει στην Γουέστ Μπρομ χωρίς να πληρώσει κάποιο αντίτιμο και τώρα η αγγλική ομάδα την τρέχει στα δικαστήρια.

Ένα ακόμη ταλέντο έφερε στην Μασία η Μπαρτσελόνα. Ο Λούι Μπάρι όπως είναι το όνομα του πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια παρουσιάστηκε από τους "μπλαουγκράνα". Μέχρι εδώ όλα καλά.

Από ότι φαίνεται όμως οι Καταλανοί έκαναν κάποιες παρασπονδίες όσον αφορά την υπογραφή του 16χρονου επιθετικού και τώρα η Γουέστ Μπρομ απευθύνεται στην FIFA για να βρει το δίκιο της.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία περιελάμβανε το ποσό των 235 χιλιάδων λιρών ως αντίτιμο για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Η Μπαρτσελόνα όμως δεν τήρησε την συμφωνία αφού δεν κατέβαλε το ποσό αυτό στην αγγλική ομάδα και τώρα θα έχει μπλεξίματα, αφού οι "baggies" της έχουν κάνει καταγγελία.

Για τον Λούι Μπάρι έχουν ενδιαφερθεί και άλλοι γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως οι "μπλαουγκράνα" κατάφεραν και πήραν την θετική απάντηση του wonderkid.

Την περσινή σεζόν, ο 16χρονος Άγγλος από το Σάτον Κόλντφιλντ και ρίζες από την Ιρλανδία, είχε με την ομάδα της Γουέστ Μπρομ κάτω των 18, τέσσερα τέρματα και τρεις ασίστ σε 16 αγώνες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ