ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πιέζει τη Νάπολι για Φάμπιαν Ρούιθ

Napoli's Fabian Ruiz during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturdday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Fabian Ruiz during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturdday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η Μπαρτσελόνα θέλει διακαώς τον Φάμπιαν Ρούιθ για την ενίσχυση του κέντρου της και ετοιμάζει πρόταση στη Νάπολι για την απόκτησή του ενόψει καλοκαιριού.

Το φλερτ μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Φάμπιαν Ρούιθ είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Οι "μπλαουγκράνα" θέλουν να αποκτήσουν τον 23χρονο χαφ της Νάπολι, κάτι που έχουν καταστήσει σαφές και στον πρόεδρο των "παρτενοπέι", Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Σύμφωνα με Καταλανικά Μέσα, μπορεί η υπόθεση να μην έχει προχωρήσει, όμως η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή το φετινό καλοκαίρι. Βέβαια κάνει προσπάθειες να κλείσει από τώρα τον ποδοσφαιριστή, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί την κρίση που διανύει η ιταλική ομάδα, ενώ θέλει να προλάβει και τη Ρεάλ Μαδρίτης που διεκδικεί τον Ισπανό χαφ.

Ο Ρούιθ και μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν είναι ευχαριστημένος στη Νάπολι και έχει απορρίψει κάθε ενδεχόμενο ανανέωσης, ενώ και ο πρόεδρος των "παρτενοπέι" έχει κατατάξει τον Ισπανό στους ανεπιθύμητους και ίσως αποφασίσει να κατεβάσει την τιμή των 180.000.000 ευρώ που είχε ορίσει για την πώλησή του, με σκοπό να κάνει την ανανέωση που θέλει στην ομάδα του.

Photo Credits: AP / Gregorio Borgia

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ