ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Mπαρτσελόνα: Πιο κοντά σε Νεϊμάρ μετά τις πρώτες συζητήσεις με Παρί

PSG's Neymar runs during the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar runs during the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο πρώτος κύκλος επαφών μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμεν ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει συμφωνία για τον Νεϊμάρ, ωστόσο τα καταλανικά ΜΜΕ εκτιμούν πως ο Βραζιλιάνος πλησιάζει στην Βαρκελώνη. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Νεϊμάρ κατέστησε σαφές στον αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, πως η μόνη ομάδα στην οποία θέλει να παίξει αυτή τη σεζόν είναι η Μπαρτσελόνα και το γεγονός αυτό έφερε εξελίξεις στο πιο πολύκροτο ποδοσφαιρικό σίριαλ του φετινού καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, έφερε τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν να κάθονται όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι στο Παρίσι, από το μεσημέρι της Τρίτης και για πολλές ώρες, για να συζητήσουν το πώς θα γίνει το deal ώστε να είναι ικανοποιημένες όλες οι πλευρές στο φινάλε.

Το πόσο σημαντικό είναι αυτό το ραντεβού φαίνεται από το γεγονός πως οι "μπλαουγκράνα" έστειλαν τέσσερις ανθρώπους να τους εκπροσωπήσουν: τους Όσκαρ Γκράου, Χαβιέρ Μπόρντας, Ερίκ Αμπιντάλ και Αντρέ Κούρου, ενώ η αντιπροσωπεία της Παρί αποτελείτο από τους Λεονάρντο, Τζαμέλ Μπούρας (άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Νασέρ Αλ Κελαϊφί) και του Πίνι Ζάχαβι (μάνατζερ).

Τελικά, μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις έγινε γνωστό από τα ισπανικά ΜΜΕ ότι δεν κατέληξαν οι δύο πλευρές σε συμφωνία, όμως παρά το γεγονός πως δεν βγήκε λευκός καπνός, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, αφού επιθυμία όλων είναι να βρεθεί μία χρυσή τομή.

Σύμφωνα με την καταλανική "Sport" αυτές ήταν οι δύο προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι:

➔ Στην πρώτη της πρόταση, η Μπαρτσελόνα προσέφερε 150 εκατομμύρια ευρώ, με ένα μικρό ποσό (30-40 εκατομμύρια) να δίνεται άμεσα και το υπόλοιπο μέσα στο 2020.

➔ Στη δεύτερη πρόταση, η Μπαρτσελόνα προσέφερε 170 εκατομμύρια ευρώ σε δύο δόσεις, η μία το 2020 και η άλλη το 2021, πέρα από τα 30-40 εκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν άμεσα.

Το ίδιο μέσο αποκάλυψε και τις απαντήσεις των ανθρώπων της Παρί Σεν Ζερμέν:

✘ Η πρόταση των 150 εκατομμυρίων ευρώ απορρίφθηκε, καθώς οι Γάλλοι έκριναν πως το ποσό δεν ήταν ικανοποιητικό.

✔ Στη δεύτερη πρόταση, η Παρί δέχτηκε τα 170 εκατομμύρια ευρώ (και ενώ αρχικά ζητούσε 220 εκατομμύρια ευρώ), αλλά ζητάει να της καταβληθούν μέσα στο 2020 και συγκεκριμένα μέχρι τον Αύγουστο του ερχόμενου έτους.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η διάθεση της Παρί Σεν Ζερμέν να ρίξει τις αρχικές απαιτήσεις της είναι ένα καλό σημάδι για την Μπαρτσελονα, με την "Sport" να εκτιμάει πως δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες να δώσουν τα χέρια οι δύο ομάδες για την ιστορική επιστροφή του Νεϊμάρ στο "Καμπ Νόου" δύο χρόνια μετά την πολυθρύλητη φυγή του.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Τελική πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για Νεϊμάρ
Παρί Σεν-Ζερμέν: Θέλει Βινίσιους για ν' αφήσει Νεϊμάρ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ