ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πληρώνει 15 εκατ. ευρώ και φέρνει πίσω τον Κουκουρέγια

Getafe's Marc Cucurella during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Getafe at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Sunday Nov. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Getafe's Marc Cucurella during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Getafe at the RCDE Stadium in Barcelona, Spain, Sunday Nov. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Μπαρτσελόνα αναζητά μπακ απ του Τζόρντι Άλμπα και δεν αποκλείεται να καταβάλλει τη ρήτρα επαναγοράς ύψους 15.000.000 ευρώ του Μαρκ Κουκουρέγια από τη Χετάφε.

Μία καλή εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας αναζητά η Μπαρτσελόνα, αφού ο Ζούνιορ Φίρπο δεν έχει καταφέρει -μέχρι στιγμής- να δικαιώσει τις προσδοκίες και να κοντράρει στα ίσα τον Τζόρντι Άλμπα.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι εκείνη του Μαρκ Κουκουρέγια, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της "Μπάρτσα" και πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν στη Χετάφε. O 21χρονος αριστερός μπακ-χαφ έχει ένα γκολ και πέντε ασίστ σε 34 συμμετοχές με την ομάδα της Μαδρίτης, η οποία είναι αποφασισμένη να πληρώσει την οψιόν αγοράς, ύψους 6.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του.

Ωστόσο, οι Καταλανοί διατηρούν ρήτρα επαναγοράς που αγγίζει τα 15.000.000 ευρώ και δεν αποκλείεται να την ενεργοποιήσουν, αφού ο Κουκουρέγια είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει την εφετινή σεζόν στη La Liga.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ