ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προετοιμάζεται για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ

Brazilian soccer player Neymar flashes a "hang loose" gesture to fans during the Neymar Jr's Five youth soccer tournament in Praia Grande, Brazil, Saturday, July 13, 2019. (AP Photo/Andre Penner)
Brazilian soccer player Neymar flashes a "hang loose" gesture to fans during the Neymar Jr's Five youth soccer tournament in Praia Grande, Brazil, Saturday, July 13, 2019. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Oι διοικούντες την Μπαρτσελόνα θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί τελικά το deal για τον Νεϊμάρ, καθώς έχουν δημιουργήσει ήδη ένα video καλωσορίσματος, ενώ έχουν δώσει ειδική εντολή στη Nike για τις φανέλες.

Το μέλλον του Νεϊμάρ συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ, αφού ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν με προορισμό την Ισπανία και μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι "μπλαουγκράνα" είναι ο ιδανικός προορισμός για τον ίδιο, αλλά σε περίπτωση που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το deal, τότε δεν θα ήταν αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στους Μαδριλένους, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Γιουβέντους.

Βέβαια, από την πλευρά τους, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού "RAC1", οι Καταλανοί είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, αφού έχουν ήδη δημιουργήσει ένα video καλωσορίσματος του 27χρονου επιθετικού, ενώ έδωσαν εντολή στη Nike να είναι έτοιμη σε περίπτωση που χρειαστεί να τυπώσει περισσότερες φανέλες της ομάδας λόγω της επιστροφής του Νεϊμάρ.

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ