ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προσέλαβε εταιρεία για να πλήξει την εικόνα των παικτών της!

FC Barcelona's Gerard Pique, right, holds his jersey with FC Barcelona's President Josep Maria Bartomeu during the official announcement of his contract renewal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Jan. 29, 2018. Barcelona says it has reached a deal to renew Gerard Pique's contract until 2022, adding a buyout clause of 500 million euros ($611 million). (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Pique, right, holds his jersey with FC Barcelona's President Josep Maria Bartomeu during the official announcement of his contract renewal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Jan. 29, 2018. Barcelona says it has reached a deal to renew Gerard Pique's contract until 2022, adding a buyout clause of 500 million euros ($611 million). (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER", οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα είχαν προσλάβει μία εταιρεία με σκοπό να πλήξει την εικόνα των παικτών μέσω αναρτήσεων στα social media και παράλληλα να προστατεύσει τη φήμη του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Σάλο έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER" που αποκαλύπτει ότι οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα είχαν προσλάβει εταιρεία με σκοπό να πλήξει την εικόνα των παικτών της ομάδας μέσω αναρτήσεων των social media και παράλληλα να προστατεύσει τη φήμη του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως πρόκειται για την εταιρεία "I3 Ventures", οι οποίοι διαχειριζόταν δεκάδες λογαριασμούς σε Facebook και Twitter, μέσων των οποίων γινόταν προσπάθεια να πληγεί το κύρος και η εικόνα των σταρ της ομάδας, όπως είναι ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και πρώην θρύλων του συλλόγου, όπως είναι οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Τσάβι και Κάρλες Πουγιόλ. Επίσης, στο στόχαστρο έμπαιναν και "αντίπαλοι" του Μπαρτομέου για τον προεδρικό θώκο, όπως οι Βίκτορ Φοντ, Τζουάν Λαπόρτα και Αγκουστί Μπενεντίκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κόστος των υπηρεσιών ανήλθε κοντά στο 1.000.000 ευρώ, το οποίο αποπληρώθηκε σε έξι δόσεις, από διαφορετικά τμήματα του συλλόγου. Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνουν πως υπήρξε συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά υποστηρίζουν πως δεν είναι υπεύθυνοι για τα σχόλια που γίνονταν στα social media κατά προσώπων και παραγόντων της ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ