ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει 100.000.000 ευρώ και τον Κουτίνιο για Νεϊμάρ

Brazil forward Philippe Coutinho, left, celebrates his goal with teammate Neymar in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Philippe Coutinho, left, celebrates his goal with teammate Neymar in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sport", η Μπαρτσελόνα προσφέρει 100.000.000 ευρώ και τον Φιλίπε Κουτίνιο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε διαρκείς επαφές προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή".

Το μέλλον του Νεϊμάρ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα θέματα συζήτησης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ύστερα από δύο χρόνια στο Παρίσι, έχει εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Μπορεί ο τρόπος που έφυγε από τη Βαρκελώνη να μην ήταν ο καλύτερος, αλλά απ' ό,τι φαίνεται οι σχέσεις μεταξύ των διοικούντων την "Μπάρτσα" και του Νεϊμάρ έχουν βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα. Γι' αυτό το λόγο, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα έχουν αρχίσει επαφές με τους αντίστοιχους της Παρί προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο 27χρονος επιθετικός να γίνει ξανά κάτοικος Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Sport", οι Καταλανοί προσφέρουν 100.000.000 ευρώ και τον Φιλίπε Κουτίνιο ως αντάλλαγμα προκειμένου να πείσουν την Παρί να συναινέσει στην παραχώρησή του. Οι Παριζιάνοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν δίνουν το "ΟΚ" αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 300.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο Κουτίνιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ τόσο στον προπονητή, Τόμας Τούχελ όσο και στο νέο αθλητικό διευθυντή, Λεονάρντο. Επομένως, δεν μπορεί να αποκλειστεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Εκτός, όμως, από τον Κουτίνιο, οι "μπλαουγκράνα" έχουν ρίξει στο τραπέζι και τα ονόματα των Σαμουέλ Ουμτιτί και Ιβάν Ράκιτιτς. Όμως, σε περίπτωση που η Παρί επιλέξει παραπάνω από ένα έμψυχα ανταλλάγματα, τότε το χρηματικό ποσό θα πέσει αρκετά κάτω από τα 100.000.000 ευρώ.

Όπως και να έχει, το καλοκαίρι προμηνύεται καυτό στο μεταγραφικό παζάρι απ' όλες τις απόψεις.

Photo Credits: AP Photo/Patrick Semansky

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ