ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει και Βιδάλ για Νεϊμάρ

FC Barcelona's Lionel Messi, back to camera, celebrates with teammate Arturo Vidal after scoring against Alaves during a Spanish La Liga soccer match at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, back to camera, celebrates with teammate Arturo Vidal after scoring against Alaves during a Spanish La Liga soccer match at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μπαρτσελόνα κάνει τα πάντα για ν' αποκτήσει ξανά τον Νεϊμάρ και σύμφωνα με την Parisien βάζει και τον Χιλιανό μέσο, Αρτούρο Βιδάλ, ως αντάλλαγμα για να μειώσει το κόστος του deal. Πόσα χρήματα προσφέρουν οι μπλαουγκράνα.

Κάθε μέρα που περνά ένα νέο επεισόδιο εκτυλίσσεται στο σίριαλ Νεϊμάρ. Η Μπαρτσελόνα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην Βαρκελώνη ο Βραζιλιάνος, υπό το φόβο ενδεχομένως να κάνει μπάσιμο για την απόκτησή του και η Ρεάλ.

Διαπιστώνεται, ωστόσο, σημαντική διαφορά ακόμη ως προς την προσφορά των μπλαουγκράνα κα τις απαιτήσεις της Παρί Σεν-Ζερμέν. Σύμφωνα με την Parisien η Μπάρτσα βάζει στο κόλπο με τον Αρτούρο Βιδάλ.

Πρότεινε στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας να συμπεριληφθεί ως αντάλλαγμα για να διευκολυνθεί το deal. Ουσιαστικά οι Καταλανοί παραχωρούν στους Παριζιάνους τον 32χρονο Χιλιανό μέσο, ενώ προσφέρουν και 60.000.000 ευρώ για τον 27χρονο Βραζιλιάνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας, στην Παρί δεν ενθουσιάστηκαν και πολύ με την ιδέα και ψάχνουν άλλη φόρμουλα για να επιτευχθεί συμφωνία.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ