ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πρόταση επέκτασης στον Σεμέδο

Barcelona's Nelson Semedo and Real Madrid's Sergio Ramos, right, compete for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Nelson Semedo and Real Madrid's Sergio Ramos, right, compete for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει πρόταση στον Πορτογάλο δεξιό μπακ, Νέλσον Σεμέδο, για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2025. Ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες.

Ο Νέλσον Σεμέδο άφησε το καλοκαίρι του 2017 τη Λισαβόνα για τη Βαρκελώνη, καθώς η Μπαρτσελόνα τον απέκτησε από την Μπενφίκα αντί 30.000.000 ευρώ.

Ο 26χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, όμως οι μπλαουγκράνα ήδη του έχουν καταθέσει πρόταση για επέκταση συνεργασίας.

Ο στόχος των Καταλανών είναι να "δέσουν" τον Νέλσον Σεμέδο μέχρι το 2025. Ατζέντης του Πορτογάλου είναι ο πανίσχυρος συμπατριώτης του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca περιμένει να σιγουρευτεί ότι η πρόθεση της Μπάρτσα δεν είναι να αποτέλεσει ο πελάτης του αντάλλαγμα σε κάποιο μελλοντικό deal (όπως ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες με τον Ζοάο Κανσέλο).

Ο Μέντες ψάχνει ακόμη και πρόταση για τον Σεμέδο - για να πιέσει την Μπαρτσελόνα για αύξηση απολαβών - αν και όπως εκτιμά η κορυφαία ισπανική εφημερίδα δύσκολα θα βρει σε τιμή που θ' αναγκάσει την ισπανική ομάδα να αποδεχθεί την παραχώρηση.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ