ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ράκιτιτς, Κουτίνιο και 100 εκατ. ευρώ για Νεϊμάρ

Barcelona's Ivan Rakitic, left, and Neymar, right, celebrate together after Rakitic scored a goal against Villarreal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and Barcelona at the Madrigal stadium in Villarreal, Spain, Sunday,  March 20, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona's Ivan Rakitic, left, and Neymar, right, celebrate together after Rakitic scored a goal against Villarreal during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and Barcelona at the Madrigal stadium in Villarreal, Spain, Sunday, March 20, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "ESPN", η Μπαρτσελόνα προσφέρει τους Ιβάν Ράκιτιτς, Φιλίπε Κουτίνιο, καθώς και 100.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων την Μπαρτσελόνα με τους αντίστοιχους της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ. Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της "Μπάρτσα", Ερίκ Αμπιντάλ ταξίδεψε στο Παρίσι μαζί με το μέλος του ΔΣ των "μπλαουγκράνα", Χαβιέρ Μπόρντας προκειμένου να συζητήσουν δια ζώσης τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " ESPN", οι Καταλανοί προσφέρουν τους Ιβάν Ράκιτιτς και Φιλίπε Κουτίνιο ως έμψυχα ανταλλάγματα, καθώς και 100.000.000 ευρώ για χάρη του 27χρονου επιθετικού. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι θα προτιμούσαν να συμπεριληφθεί στο deal ο Νέλσον Σεμέντο κι όχι ο Κροάτης μέσος, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν είναι ιδιαίτερα θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ καλό και το πιθανότερο είναι πως θα προκύψει συμφωνία. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε, πως στο παιχνίδι της απόκτησης του Νεϊμάρ έχει μπει κι η Ρεάλ, η οποία πιέζει την "Μπάρτσα" να βρει έστω και την ύστατη στιγμή μία λύση.

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ