ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Με Μέσι η αποστολή των μπλαουγκράνα

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Με Μέσι η αποστολή των μπλαουγκράνα

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στη Ρεάλ (06/02, 22.00). Αντίθετα, θα απουσιάσει ο Ντεμπελέ.

Ένα βήμα πιο κοντά στη συμμετοχή του στον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι και μένει να δούμε αν θα αγωνιστεί το βράδυ της Τετάρτης (06/02, 22.00).

Ο Λιονέλ Μέσι προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (05/02) και θα είναι όπως όλα δείχνουν στη διάθεση του Βαλβέρδε για το παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο "Λίο" ένιωσε ενοχλήσει στο δεξί πόδι στο ματς με τη Βαλένθια το περασμένο Σάββατο, όμως συνέχισε κανονικά και ολοκλήρωσε το παιχνίδι παρ' ότι δεν πατούσε. Αντίθετα, ο Ντεμπελέ δεν είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε, παρά το γεγονός ότι έβγαλε την προπόνηση της Τρίτης.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Ράκιτιτς, Κουτίνιο, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Σουάρες, Μέσι, Μάλκομ, Λενκλέ, Μουρίγιο, Ζόρντι Άλμπα, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Αλενιά, Βιντάλ, Βερμάλεν, Πένια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ