ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Σε λίγες ημέρες επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μέσι

Μπαρτσελόνα: Σε λίγες ημέρες επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μέσι

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι αντιμετωπίζει έναν μικρό τραυματισμό στον δεξί τετρακέφαλο και η επιστροφή του θα γίνει εντός ολίγων ημερών.

Ένα μικρό μυστήριο αναπτύχθηκε την Πέμπτη (4/6) σχετικά με την κατάσταση του Λιονέλ Μέσι. Το καταλανικό δίκτυο TV3, μετέδωσε ότι ο 32χρονος Αργεντίνος αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης (2/6) με πόνους στο δεξί πόδι, ενώ υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε μικρό τράβηγμα.

Ερωτηματικά δημιουργήθηκαν για την παρουσία του Μέσι στην επανέναρξη της La Liga και την αναμέτρηση κόντρα στην Μαγιόρκα (13/6). Ωστόσο, η Mundo Deportivo ανέφερε ότι υπάρχει καθησυχασμός και δεν υπάρχει καμία ανησυχία στο στρατόπεδο των Καταλανών.

Τελικά, ο "Pulga" απουσίασε και από την προπόνηση της Παρασκευής (5/6) με την Μπαρτσελόνα να εκδίδει ιατρικό ανακοινωθέν. Ο Μέσι έχει υποστεί έναν μικροτραυματισμό στο δεξί τετρακέφαλο και προπονήθηκε ατομικά, προκειμένου να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα μπορέσει να προπονηθεί ξανά πάλι μαζί με τους συμπαίκτες του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ