ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στα υπόψιν ο Έκτορ Μπεγερίν

Arsenal's Hector Bellerin is seen during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker)
Arsenal's Hector Bellerin is seen during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Leila Coker) AP

Η Μπαρτσελόνα έχει στα ραντάρ της τον Έκτορ Μπεγερίν της Άρσεναλ, για το δεξί άκρο της άμυνας. Πρώτα προηγείται η πώληση του Νέλσον Σεμέδο, με τον ατζέντη του να τον προωθεί στην Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του Έκτορ Μπεγερίν της Άρσεναλ, σύμφωνα με την καταλανική Sport. Οι Gunners διά στόματος του αθλητικού διευθυντή τους, Εντού, γνωστοποίησαν ότι ζητούν 20 με 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Ισπανό full-back. Ο Μπεγερίν έχει συμβόλαιο με τους Λονδρέζους μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Το ποσό αυτό δεν είναι εύκολο να το διαθέσει η Μπαρτσελόνα αυτή την στιγμή, ωστόσο θα γίνει μόνο αν προχωρήσει η πώληση του Νέλσον Σεμέδο. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός "σπρώχνεται" στην Μάντσεστερ Σίτι, μέσω του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες.

Οι Μπλαουγκράνα θέλουν προχωρήσει η συγκεκριμένη πώληση, καθώς μπορεί να φανεί χρήσιμη και για την απόκτηση του Έρικ Γκαρσία. Να λειτουργήσει δηλαδή ο Σεμέδο σαν έμψυχο αντάλλαγμα, και μαζί με τον Μπεγερίν να θωρακιστεί η αμυντική γραμμή των Καταλανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Κρούση στην Μάντσεστερ Σίτι για Έρικ Γκαρσία
Γιουβέντους: Συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για Σουάρες
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ