ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στη shortlist ο Ομπαμεγιάνγκ για αντί-Σουάρες

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, England, in London, England, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, England, in London, England, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ισπανικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αναζητούν τον επόμενο Σουάρες, ενώ ο Γκαμπονέζος φέρεται να ψάχνει ένα... Champions League κίνητρο.

Δεν αποτελεί μυστικό πως η Μπαρτσελόνα αναζητά τον διάδοχο του Λουίς Σουάρες. Ακόμα και ο Ουρουγουανός στο παρελθόν έχει αναφέρει σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του πρέπει ν' αρχίσει να ψάχνεται για τον διάδοχό του στη θέση 9.

Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν γραφτεί ως μεταγραφικοί στόχοι της Μπάρτσα για την κορυφή της επίθεσης. Ένας εξ αυτών, πλέον, είναι και ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, το El Chiringuito ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι ο Γκαμπονέζος φορ ενδιαφέρει ζεστά την Μπαρτσελόνα, την ίδια ώρα που στην Αγγλία έχει σημειωθεί σε δημοσιεύματα πως και ο ποδοσφαιριστής θα σκεφτεί την έξοδο από το Emirates σε περίπτωση που η Άρσεναλ αποτύχει να μπει στους ομίλους του Champions League.

Το συμβόλαιο του Ομπαμεγιάνγκ με τους Κανονιέρηδες εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, ενώ οι Λονδρέζοι τον είχαν αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2018 αντί 64 εκατ. ευρώ από την Ντόρτμουντ. Με την φανέλα της Άρσεναλ ο 30χρονος επιθετικός μετράει 50 γκολ και 12 ασίστ σε 78 ματς.

Photo Credits: AP Photo/Leila Coker

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ