ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τα δύο γκολ του Μέσι σε δύο λεπτά

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Έιμπαρ, αλλά ο Λιονέλ Μέσι αρχικά ισοφάρισε και στη συνέχεια της έδωσε (προσωρινά) το προβάδισμα, φθάνοντας με δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά τα 36 συνολικά στο ισπανικό πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν. (VIDEOS)

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται στο "Ιπουρούα" από την Έιμπαρ για την τελευταία (38η) αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ισππανικού πρωταθλήματος και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Κουκουρέγια στο 20ό λεπτό.

Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε αρχικά στην ισοφάριση τους Καταλανούς και στη συνέχεια τους έδωσε το προβάδισμα (προσωρινά γιατί ο Πάμπλο ντε Μπλάσις ισοφάρισε σε 2-2). Πώς; Με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Ο 31χρονος Αργεντινός έκανε το 1-1 στο 31', το 1-2 στο 32'.

Ο πρώτος σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν έφθασε συνολικά τα 36 στη La Liga και τα 50 σε όλες τις διοργανώσεις σε 49 ματς για τη σεζόν αυτή, η οποία φθάνει στο τέλος της. Μάλιστα, αυτή είναι η πέμπτη σεζόν που ξεπερνά τα 35 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο "πούλγκα αγκαλιάζει το έκτο "Χρυσό Παπούτσι"! Δείτε τα δύο γκολ του:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ