ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τα βρήκε με Λαουτάρο Μαρτίνες

Inter Milan's Lautaro Martinez, left, celebrates after scoring his side's opening goal as Dortmund's Achraf Hakimi walks during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Inter Milan's Lautaro Martinez, left, celebrates after scoring his side's opening goal as Dortmund's Achraf Hakimi walks during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, όμως πρέπει να πληρώσει την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Αργεντινού με την Ίντερ.

Είναι γνωστό ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες βρίσκεται στο στόχαστρο των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια που θα κάνουν το ερχόμενο καλοκαίρι για να ανανεώσουν το ρόστερ της ομάδας τους. Ιταλικό δημοσίευμα πηγαίνει την υπόθεση λίγο πιο μακριά.

Σύμφωνα με την "Tuttosport" οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία.

Περισσότερες λεπτομέρεις δεν έχουν γίνει γνωστές για τη φερόμενη συμφωνία των δύο πλευρών. Ωστόσο, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους ανθρώπους της Μπαρτελόνα.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συγκεκριμένη υπόθεση οι άνθρωποι της Ίντερ ήταν ξεκάθαρη προς κάθε ενδιαφερόμενο. Όποιος θέλει να αποκτήσει τον Αργεντινό επιθετικό θα πρέπει να πληρώσει την ρήτρα του, δηλαδή 111 εκατομμύρια ευρώ ή να προσφέρει τα ανάλογα ανταλλάγματα.

Ήδη, οι άνθρωποι της Ίντερ δεν φέρονται να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να πάρουν τον Κουτίνιο και μένει να δούμε ποιους άλλους παίκτες θα ρίξουν στο τραπέζι οι Καταλανοί.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ