ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει να γυρίσει ο Νεϊμάρ

Μπαρτσελόνα: Θέλει να γυρίσει ο Νεϊμάρ

Σύμφωνα με δημοσίευμα ήδη οι άνθρωποι του Νεϊμάρ έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να τους εκφράσουν την επιθυμία του Βραζιλιάνου να επιστρέψει στην Καταλονία.

Το νέο σίριαλ επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα μόλις άρχισε. Την ώρα που όλος ο κόσμος έχει επικεντρωθεί στις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό, το πρωτοσέλιδο της "Sport" έρχεται για να βάλει φωτιά στα σενάρια που αφορούν το μέλλον του Βραζιλιάνου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα άνθρωποι από το περιβάλλον του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν μιλήσει ήδη με την πλευρά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα.

Αυτό που τους είπαν ήταν ότι ο Βραζιλιάνος θέλει να επιστρέψει στην Καταλονία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "Sport" ο Νεϊμάρ είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να γίνει πράξη η επιθυμία του, ενώ σκοπεύει να πιέσει και τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για να τον αφήσει να φύγει.

Μπαρτσελόνα: Θέλει να γυρίσει ο Νεϊμάρ

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι και πέρσι ο Βραζιλιάνος ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ