Σύμφωνα με δημοσίευμα ήδη οι άνθρωποι του Νεϊμάρ έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να τους εκφράσουν την επιθυμία του Βραζιλιάνου να επιστρέψει στην Καταλονία.

Το νέο σίριαλ επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα μόλις άρχισε. Την ώρα που όλος ο κόσμος έχει επικεντρωθεί στις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό, το πρωτοσέλιδο της "Sport" έρχεται για να βάλει φωτιά στα σενάρια που αφορούν το μέλλον του Βραζιλιάνου.

ADVERTISING

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα άνθρωποι από το περιβάλλον του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν μιλήσει ήδη με την πλευρά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα.

Αυτό που τους είπαν ήταν ότι ο Βραζιλιάνος θέλει να επιστρέψει στην Καταλονία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "Sport" ο Νεϊμάρ είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να γίνει πράξη η επιθυμία του, ενώ σκοπεύει να πιέσει και τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για να τον αφήσει να φύγει.

Inline Image

ADVERTISING

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι και πέρσι ο Βραζιλιάνος ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.