ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει να συνεχίσει ο Βαλβέρδε

Barcelona coach Ernesto Valverde sits in the bench prior to the Champions League, Group B soccer match between Barcelona and Inter Milan, at the Nou Camp in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Βαλβέρδε AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στο στόχαστρο μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ, όμως ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Το κλίμα είναι βαρύ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ και κυρίως για τον τρόπο που ήρθε, θυμίζοντας το περσινό καζο με τη Ρόμα, όμως ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Ο ίδιος, μιλώντας ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Χετάφε (19:30), τόνισε πως "αισθάνομαι δυνατός για να συνεχίσω. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και μου έχει μεταφέρει όλη την υποστήριξή του".

Οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή είναι στο πρωτοσέλιδο τόσο της "Sport" όσο και της "El Mundo Deportivo" και μένει να φανεί αν η επιθυμία του θα γίνει πράξη. Πάντως, δέχεται δριμεία κριτική για την αποτυχία στο Champions League, ασχέτως αν εντός των τειχών τα πηγαίνει περίφημα.

Μπαρτσελόνα: Θέλει να συνεχίσει ο Βαλβέρδε
Μπαρτσελόνα: Θέλει να συνεχίσει ο Βαλβέρδε

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ