ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει Ρουίζ με 62 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι

Napoli midfielder Fabian Ruiz (8) controls the ball as Barcelona midfielder Sergio Busquets, center, defends during the first half of a LaLiga-Serie A Cup soccer match, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Napoli midfielder Fabian Ruiz (8) controls the ball as Barcelona midfielder Sergio Busquets, center, defends during the first half of a LaLiga-Serie A Cup soccer match, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Δημοσίευμα θέλει την Μπαρτσελόνα να εξετάζει από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι την περίπτωση του Φαμπιάν Ρουίζ της Νάπολι.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε αλλά σύμφωνα με την Mundo Deportivo ο μεταγραφικός μηχανισμός της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να λειτουργεί στοχεύοντας σε παίκτες για το επόμενο καλοκαίρι.

Πρωταρχικός στόχος των Καταλανών φέρεται να είναι ο Φαμπιάν Ρουίζ της Νάπολι. Ο 23χρονος Ισπανός αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και οι Ιταλοί τον είχαν αποκτήσει τον Ιούλιο του '18 αντί 30 εκατ. ευρώ από την Μπέτις.

Όπως αναφέρει το προαναφερθέν Μέσο, η Μπάρτσα φαίνεται διατεθειμένη να προσφέρει στους Ναπολιτάνους 62 εκατ. ευρώ για να τους πείσει να δώσουν το "ok" στη μετακίνηση. O Φαμπιάν Ρουίζ είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπέτις, ενώ έκανε πέρασμα από την Έλτσε ως δανεικός.

Με την Νάπολι ο Ρουίζ είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο έως το 2023 και πέρυσι σημείωσε 40 συμμετοχές με επτά γκολ και τρεις ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ