ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει τον Μπερνάτ

PSG's Juan Bernat controls the ball during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Feb. 23, 2020. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Juan Bernat controls the ball during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Feb. 23, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει μπακ-απ του Τζόρντι Άλμπα και εξετάζει σύμφωνα με τη Sport την περίπτωση του 27χρονου αριστερού μπακ της Παρί, Χουάν Μπερνάτ.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Χουάν Μπερνάτ, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας, Sport, στην έκδοση της Δευτέρας (4/5).

Οι μπλαουγκράνα αναζητούν ένα αξιόπιστο μπακ-απ του Τζόρντι Άλμπα, μιας και ο Χούνιορ Φίρμπο απέτυχε ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιούργησε η απόκτησή του από την Μπέτις και βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Το συμβόλαιο του Μπερνάτ με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν παγώσει. Ο Μπερνάτ είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Βαλένθια και το 2013 μάλιστα προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα.

Από τις νυχτερίδες τον απέκτησε η Μπάγερν το 2014 αντί 4.000.000 ευρώ και από τους Βαυαρούς η Παρί το 2018 αντί 12.000.000 ευρώ. Τον Ίβηρα διεκδικεί σύμφωνα με δημοσιεύματα και η Γιουβέντους.

Photo credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ