ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Το αινιγματικό ποστάρισμα του Σουάρες για το μέλλον του

Barcelona's Luis Suarez reacts during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Luis Suarez reacts during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. Thousands of Catalan separatists are planning to protest around and inside Barcelona's Camp Nou Stadium during Wednesday's "Clasico". (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια περί deal με την Γιουβέντους, ο Λουίς Σουάρες έδωσε νέα διάσταση στο θέμα της μεταγραφής του μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση θέλησε να δώσει ο Λουίς Σουάρες αναφορικά με τη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του τα τελευταία 24ωρα, με τον Ουρουγουανό στράικερ να προχωράσει στην εξής αινιγματική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram: "Όταν βγαίνουν fake news, εγώ χαμογελώ".

Μπαρτσελόνα: Το αινιγματικό ποστάρισμα του Σουάρες για το μέλλον του

Μπαρτσελόνα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως είναι πιθανόν αυτή η τοποθέτηση να συνδέεται άμεσα με τα σενάρια που τον θέλουν να έχει κλείσει το deal με την Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία πως ο Σουάρες έχει δώσει τα χέρια με την Γιουβέντους για τριετές συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 10.000.000 ευρώ, με την Μπαρτσελόνα να αναμένεται να βάλει στα ταμεία της 3.000.000 ευρώ συν 10.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ