ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα - Τότεναμ: Το εντυπωσιακό γκολ του Ντεμπελέ και ο πανηγυρισμός α λα Καρμέλο Άντονι

Barcelona forward Ousmane Dembele, left, scores his side's first goal during the Champions League group B soccer match between FC Barcelona and Tottenham Hotspur, at the Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 11, 2018.(AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Ousmane Dembele, left, scores his side's first goal during the Champions League group B soccer match between FC Barcelona and Tottenham Hotspur, at the Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 11, 2018.(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ντεμπελέ άνοιξε το σκορ για τη Μπαρτσελόνα στο ματς με την Τότεναμ και μετά πανηγύρισε χτυπώντας με το χέρι του το κεφάλι του, όπως κάνει και ο Καρμέλο Άντονι στο NBA. (VIDEO)

Με μια εντυπωσιακή ενέργεια και κούρσα πενήντα μέτρων ο Ουσμάν Ντεμπελέ άνοιξε το σκορ για τη Μπαρτσελόνα στο ματς με την Τότεναμ.

Ο επιθετικός των Καταλανών πήρε τη μπάλα κάτω από το κέντρο, έκανε δυο ντρίμπλες αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους του και πλάσαρε εύκολα για το 1-0.

Εν συνεχεία μάλιστα πανηγύρισε με ένα περίεργο τρόπο χτυπώντας με το ένα του χέρι το κεφάλι του και θυμίζοντας τον Καρμέλο Άντονι καθώς ο άλλοτε παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς έχει καθιερώσει το συγκεκριμένο πανηγυρισμό στο NBA.

Δείτε αρχικά στο πρώτο βίντεο το γκολ του Ντεμπελέ και εν συνεχεία στο δεύτερο τον πανηγυρισμό του Καρμέλο Άντονι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ