ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τραυματίστηκε ο Μέσι, αμφίβολος για Ρεάλ

FC Barcelona's Lionel Messi, left, gestures next to his coach Ernesto Valverde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 2, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, gestures next to his coach Ernesto Valverde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 2, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε με χτύπημα στο πόδι στο φινάλε του ματς με την Βαλένθια και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την Ρεάλ.

Η Βαλένθια πήγε να κάνει την έκπληξη στο "Καμπ Νόου" όταν προηγήθηκε 2-0 μόλις στο 32' (με τα γκολ των Γκαμεϊρό και Παρέχο με πέναλτι) όμως η Μπαρτσελόνα δεν της επέτρεψε να την ολοκληρώσει. Για την ακρίβεια εκείνος που σταμάτησε τις "νυχτερίδες" ήταν ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό σούπερ να μειώνει στο 39' από την άσπρη βούλα και να ισοφαρίζει στο 64' με ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής έμπνευσης.

Σκόραρε μάλιστα για ένατο επίσημο διαδοχικό ματς σε όλες τις διοργανώσεις (11 συνολικά γκολ αυτό το διάστημα) και έφτασε τα 21 στην La Liga, για να γίνει έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεπερνάει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τα είκοσι γκολ στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα (Premier Liga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga).

Ο "Pulga" και οι "μπλαουγκράνα" ωστόσο δεν μπόρεσαν να ευχαριστηθούν τα νέα κατορθώματά τους σε απόλυτο βαθμό, όχι γιατί το τέλος του αγώνα βρήκε την Μπαρτσελόνα να μένει στο 2-1 και να κινδυνεύει να δει τη διαφορά της από την δεύτερη Ατλέτικο να μειωθεί στους 3 βαθμούς, αλλά επειδή ο Μέσι χτύπησε στο φινάλε.

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 2, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 2, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Συγκεκριμένα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας "προίκα" ένα χτύπημα στον δεξί μηρό, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει με σιγουριά αν θα τον έχει στη διάθεσή του την ερχόμενη Τετάρτη (6/2), στον πρώτο ημιτελικό Copa del Rey με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης στην Βαρκελώνη!

"Ο Μέσι έχει ένα μικρό πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι πρόβλημα έχει, δεν ξέρω. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα πει το ιατρικό τιμ. Εάν είναι σε καλή κατάσταση, θα παίξει την Τετάρτη. Θα περιμένουμε.

Φαντάζομαι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα περιμένουμε μερικές ώρες. Ο Λέο δεν μου ζήτησε να τον κάνω αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με την Βαλένθια ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τραυματίστηκε ο Μέσι, αμφίβολος για Ρεάλ

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ