ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τρεις πλούσιοι μνηστήρες για Τερ Στέγκεν

Barcelona's goalkeeper Andre Ter Stegen during a Champions League group F soccer match between Barcelona and Slavia Praha at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's goalkeeper Andre Ter Stegen during a Champions League group F soccer match between Barcelona and Slavia Praha at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα όμως αυτό δεν εμποδίζει τις Γιουβέντους, Μπάγερν και Παρί να τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν αποτελεί σημείο αναφοράς στην Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, σε τέτοιο βαθμό που οι άνθρωποι του συλλόγουν διατρανώνουν πως ο Γερμανός κίπερ είναι μαζί με τον Λιονέλ Μέσι οι μοναδικοί για τους οποίους δεν υπάρχει περίπτωση παραχώρησής τους.

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", ούτε η απροθυμία των Καταλανών να τον πουλήσουν, ούτε το γεγονός ότι ο Γερμανός κίπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, είναι ικανά να σταματήσουν τις σειρήνες να τον πολιορκούν, με τρεις μεγάλες ομάδες εκτός Ισπανίας να τον έχουν βάλει στο μάτι.

Barcelona's goalkeeper Marc-Andre ter Stegen holds the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Barcelona's goalkeeper Marc-Andre ter Stegen holds the ball during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Dec. 18, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η καταλανική εφημερίδα υποστηρίζει πως οι Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν βάλει ως Νο 1 στόχο τους τον 27χρονο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, και μάλιστα και οι τρεις έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα της για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις της.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι Βαυαροί τον θεωρούν ιδανικό για διάδοχο του 33χρονου Μάνουελ Νόιερ και η Παρί βλέπει στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα γίνει ο αντί-Μπουφόν (παρά το γεγονός πως απέκτησαν τον Κέιλορ Νάβας από την Ρεάλ), με την Γιουβέντους από την πλευρά της να θέλει μεν τον Γερμανό αλλά να υπάρχει και ένα σημαντικό αγκάθι καθώς πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του Στσέσνι μέχρι το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Ο Βιδάλ κατήγγειλε τους μπλαουγκράνα, ζητώντας 2.400.000 ευρώ!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ